Personalizare promotionale Alba Iulia

Catalog TEXTILE EUROPE vezi online AICI

TEXTILE EUROPE

PENTRU INFORMATII DESPRE UN ANUMIT ARTICOL TE RUGAM SA SPECIFICI CODUL PRODUSULUI DIN CATALOG.

Executam imprimare tricouri, sepci, bandane, haine de lucru, salopete, echipament pentru cadre medicale. Personalizare si incriptionare tricouri in judetul Alba si imprejurimi. In Alba Iulia transportul este gratuit, ridicam si livram coletul la domiciliu in orasul Alba Iulia. Pentru tricouri funny, cu mesaje destepte intra pe www.tricoudestept.ro

_______________________________________________________

 

Click pe linkul de mai jos pentru DOWNLOAD catalog ADLER. Suntem distribuitori in Alba Iulia si imprimam tricouri, sepci, camasi,etc de la firma Adler din Cehia. In orasul Alba Iulia livram gratis la domiciliu.  Cauti personalizare tricouri si alte textile in orasul Alba Iulia, atunci noi suntem partenerul potrivit (serigrafie, termotransfer, tampografie, etc)

adler-prehled-produktu-2015-en-web

 

Prehled_2015

PENTRU INFORMATII DESPRE UN ANUMIT PRODUS TE RUGAM SA NE SPUI NUMELE SI CODUL PRODUSULUI (care este un numar).


 

 

SPUNE-NE DESPRE PROIECTUL TAU AICI. Vei primi raspuns in maxim 24 de ore iar daca esti din Alba Iulia si doresti informatii despre serigrafie, tampografie, termotransfer, imprimare echipament sportiv, de lucru sau alte textile, in 24 de ore cineva din partea noastra se va deplasa la sediul tau pentru consultanta si/sau preluarea comenzii. In Alba Iulia ai un partener de incredere in firma noastra. Cu noi e usor sa faci imprimare si personalizare tricouri.

 


 

Metode de personalizare

Serigrafia este un procedeu de imprimare pe suprafețe netede care constă în aplicarea pe materialul pe care se imprimă a unui strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Imaginea realizată prin imprimarea serigrafică este formată dintr-un număr de puncte care este dat de numărul de ochiuri al sitei din care se realizează masca.

Imprimarea se poate face pe materiale textile (tricouri, geci, sepci etc.) sau pe materiale solide (autocolant, agende, calendare, cărți de vizită etc.)

500px-Silketrykk.svg_

A- vopsea, B- racleta, C – sablon, D – sita, E – rama sitei, F – imaginea transferata

 

Tampografia este un proces de imprimare prin care o imagine 2 D este imprimata pe un obiect 3 D. Acest lucru se obtine folosindu-se un proces de gravura ce implica transferarea imaginii de pe un cliseu pe substrat prin intermediul unui pad de silicon. Tampografia se foloseste pentru imprimarea pe suprafete dificil de imprimat prin alte metode in diferite industrii cum ar fi cea medicala, auto, promotionale (pixuri, brichete,etc), imbracaminte, aparate electronice, obiecte sportive si jucarii.

2000px-Pad_printing.svg_

 

Termotransferul este procedeul prin care grafica este transferata la cald pe suprafata textila prin intermediul unei prese speciale. Grafica este obtinuta printr-o folie decupata cu un cutter-plotter, care contine un adeziv care se activeaza la cald. Recomandat pentru grafice mai simple in una, doua sau mai multe culori pe suprafete plane. Deasemenea e util pentru cantitati de la 1 bucata.


 

SPUNE-NE DESPRE PROIECTUL TAU AICI. Vei primi raspuns in maxim 24 de ore.